De Pioniersbeweging: Transformeer binnen seconden trauma's en destructieve conditioneringen voor een enorme Upgrade in jouw Bewustzijn.

Fundamentele innerlijke
TRANSFORMATIE
voor een voller en rijker leven op aarde

WAT IS UNIEK AAN DE PIONIERSBEWEGING?

Levenspioniers René en Sabine geven iedere maand een besloten Livesessie via YouTube, waarin zij één of meerdere persoonlijke ingezonden levenssituaties beschouwen. 

Tijdens de Livesessie voelen zij in de op de energie van de situatie/individu en delen ze op authentieke wijze hun inzichten en oplossingen. 

De Livesessies staan volledig in het teken van het Upgraden van het Bewustzijn met als resultaat een fundamentele transformatie van het leven.

Alle Livesessies worden intuïtief gehost door René en Sabine. In de Livechat is ruimte voor het stellen van vragen. 

Persoonlijk en herkenbaar door het gebruik van ingezonden persoonlijke verhalen

Iedere Livesessie kans op persoonlijk antwoord op jouw levensvraag

Vooraf en/of achteraf doneren

Belangrijk: Alle ontvangen e-mails worden alleen gelezen door René en Sabine. Tijdens de Livesessie wordt de voornaam genoemd. De ingezonden verhalen worden op geen enkele manier, wanneer of waar dan ook, zonder toestemming gedeeld.

Livesessie SEPTEMBER 2021

VERANDER JE INNERLIJKE SCHADUW IN LICHT

Sluit je aan bij gelijkgestemden die ook gaan voor een fundamentele Upgrade van het Bewustzijn op zaterdag 18 september om 10:00 uur.

Sessie gemist?!

Bekijk de replay hier: https://youtu.be/XP_19YS8fis

Doneren kan voor- en achteraf. Gebruikelijke donatie is 25.

Wat is je innerlijke schaduw?

Innerlijke schaduwstukken zijn de delen van jezelf die je liever niet wilt of kunt zien. Juist door ze te zien kun je ze transformeren en ontstaat heelwording.

De sessie wordt aangeboden, zodat bewuste mensen, zoals jij, de kans hebben om in een vertrouwde en authentieke omgeving de schaduw te kunnen verlichten. 

Over Levenspioniers René en Sabine

Alle sessies van De Pioniersbeweging worden intuïtief begeleid door René en Sabine. Op hun eigen authentieke wijze zorgen ze voor een gevoel van thuiskomen, zodat een open en veilige omgeving wordt gecreëerd voor een helende energetische uitwisseling. Verwacht diepgaande gesprekken, verbindende stiltes en transformatie die enkele dagen na de sessie nog zijn uitwerking heeft.