"Mijn EIGEN pad ontdekken én met passie volgen, dat had ik nooit voor mogelijk gehouden.... Sinds ik met het pionierspakket aan de slag ben gegaan, ervaar ik rust, vertrouwen en richting"

Investeer jouw tijd en aandacht in het Pionierspakket en wij laten jou exact zien hoe jij je EIGEN pad ontdekt én volgt!

Eindelijk een pionierspakket dat NIET is gebaseerd op theoretische 'spirituele-oosterse' wijsheden en moeilijke meditatie-oefeningen. Het is volledig gebaseerd op toegepaste en bewezen LEVENSERVARING, waardoor alle informatie in dit unieke pakket DIRECT toepasbaar is en rust, vertrouwen en richting in jouw leven brengt!

Voor de zekerheid even checken:

Als je op één van deze vragen JA hebt geantwoord, dan nodigen wij jou uit om verder te lezen.​

WIJ HADDEN JAREN GEEN FLAUW IDEE WAAR TE BEGINNEN!

Wij (René en Sabine) voelden ons geleefd in de chaotische hectiek van de dag. We hadden geen vertrouwen (in onszelf) om de stappen te zetten om uit de vicieuze cirkel van het leven te stappen.

Vanaf 2017 zijn we werkelijk ontwaakt en kwamen verschillende (grote) uitdagende beslissingen en stappen op ons pad. Dit zijn we allemaal aangegaan. 

We ontdekten dat we totaal niet ons EIGEN pad aan het volgen waren, maar een pad dat iets of iemand anders voor ons bedacht had! 

Door alle levenslessen aan te gaan, ontwikkelden we het DOENZIJN-principe, de HART-handleiding en de Bronmeditatie, die ons werkelijke pad opende.

Als je weet dat het ‘normale’ leven helemaal niet zo normaal is, dan kun je niets anders dan opzoek gaan naar je EIGEN pad, net zoals wij dit in 2017 gedaan hebben.

OVER RENÉ EN SABINE

Sinds begin 2019 hebben René en Sabine duizenden ‘volgers’ geïnspireerd met workshops, healings, video-meetings, consulten, events en online-courses. Zij hebben een passie: Leven vanuit hun innerlijke guidance om zoveel mogelijk heling en bewustwording in de wereld te brengen.

“Heling en bewustwording is op geen enkele manier te realiseren, vanuit de buitenwereld. De buitenwereld is slechts een spiegel om naar binnen te keren. Rust, vertrouwen en richting vinden wij keer op keer van binnen.”

Wij doen niets liever dan jou te begeleiden naar jouw innerlijke wijsheid, zodat ook jij rust, vertrouwen en richting in je leven gaat ervaren!

René en Sabine – levenspioniers

“Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg! Als pioniers lopen wij voorop in het leven, zodat het pad voor jou alleen maar makkelijker te ontdekken is. “

ALLES IS EROP GERICHT OM ONS WEG TE HOUDEN BIJ ONZE INNERLIJKE GUIDANCE

Als je mensen vraagt wat ze het allerliefste willen in het leven, dan is het bijna altijd “mezelf zijn”. 

Toch is ongeveer 90% van de wereldbevolking NIET (meer) zichzelf. Gek he, als iedereen zo geconditioneerd wordt? 

Op wereldschaal vind al jarenlang massa-manipulatie plaats dat erop gericht is om mensen in slavernij te houden. Zij willen niet het beste voor jou, zij willen het beste voor zichzelf. Zij willen dat jij HUN pad volgt en doen er alles aan om jou weg te houden bij jouw innerlijke guidance. Als alles wat zij jou beloven, waarheid zou zijn, dan zou je nu toch super-gelukkig en moeiteloos leven?

Dat is NIET zo. Je hebt nu verschillende keuzes: 

Oneindig strijden tegen de massa-manipulatie en het onrecht.

Niks doen en jezelf erbij neerleggen.

Je eigen pad volgen en jezelf zijn. 

Wij zijn jouw levenspioniers om je te inspireren om samen met ons en duizenden andere Nederlanders de echte waarheid te ontdekken in jezelf voor een leven in rust, vertrouwen en richting.

Want, jouw pad is zéker te ontdekken.
Het Pionierspakket gaat je hierbij helpen.

" We zijn niet gestresst, onrustig en verdwaald door alles om ons heen, maar door een gebrek aan VERBINDING MET ONSZELF. "

1. Hoe Je Met Het Pionierspakket Wél Het Eerste Stapje Naar Een Leven Vol Rust, Vertrouwen En Richting Zet

Met een chaotisch en druk hoofd krijgt niemand het voor elkaar om échte stappen in het leven te zetten. Het effect van deze constante stroom aan gedachten is door onze (culturele) opvoeding nou niet bepaald positief te noemen. Wij zijn geconditioneerd om te leven uit schuld, schaamte, tekorten en kleinheid. Dit zorgt ervoor dat het knap lastig kan worden om stappen buiten onze comfort-zone te zetten. 

JA, geloof het of niet, maar ook wij hadden hier last van. Dit oneindige patroon van zelf-beperking hebben wij omgezet in daadkrachtig en vol vertrouwen íedere stap zetten die ons wordt ingegeven. Dit is het DOENZIJN-principe. 

Als jij weer leert om te DOEN buiten je comfortzone en daarna te ZIJN in stilte, ga je verbluffend snel de vicieuze cirkel van je leven doorbreken! Je gaat jouw richting volgen en wij gaan jou vertellen hoe je dit doet!

2. De Magische Cyclus Van Jouw Creatiekracht

Met HOE, stellen wij onszelf vragen. Door AANWEZIG te zijn, zijn we in staat om inzichten te ontvangen. Met REACTIE komen we in beweging en zetten we stappen die voor veranderingen zorgen. Door de TRANSFORMATIE laten we het oude los.

En zo volgen wij ons HART, dat voor grote transformaties zorgt!

Het vraagt alleen wel meer dan een paar handelingen en gedachten. Jij kunt ook je HART volgen, zodat ook jij de transformaties kan maken die je wilt. 

De teachings in de HART handleiding werken in iedere situatie in je leven en het resultaat is onbetaalbaar. Het is belangrijk dat je het serieus neemt. Voel dat dit is wat jij nodig hebt om je leven te veranderen. 

In de HART handleiding leggen wij jou iedere stap haarfijn uit.

3. Het Enige Dat Je Moet Doen Voor Oneindige Groei....

Wij zijn allemaal verbonden met de wijsheid van het universum. Je kunt dit zien als een gigantische bibliotheek met alle antwoorden op al jouw vragen! Klinkt fantastisch toch? Dat is zeker. Het enige dat je moet doen om toegang te krijgen tot deze bibliotheek is verbinden met de universele Bron in jezelf. Wij geloven in de waarheid in onszelf. Wij vertrouwen op onze innerlijke antwoorden. Ons gevoelskompas stuurt ons altijd waar we moeten zijn. We brengen jou in verbinding met jouw universele Bron met behulp van een op frequentie afgestemde Bronmeditatie. 

Marissa over René en Sabine

Na een tijdje René en Sabine gevolgd te hebben op social media, de stap gezet om verder in contact te komen door middel van een persoonlijk gesprek. Een bijzondere ervaring, waarbij er een lichtpuntje ging branden in mezelf. De openbaring dat ik eigenlijk al zolang mezelf heb misleid, niet in mijn eigen waarde heb gestaan, en mezelf ben voorbij gelopen. Ik heb het als heel warm en liefdevol mogen ervaren hoe hun met wijsheid en een tactvolle blik je weer zicht kunnen geven op je eigen blokkades, en zo weer een stukje dichter bij je eigen waarheid brengen. Het stroomt na een paar dagen nog steeds binnen. En nu probeer ik alles een plek te geven en weer te gaan luisteren naar mijn eigen intuïtie. Dankjewel lieverds! Jullie zijn beide toppers.

- Marissa

Volg Jouw Pad Door Te Leven Zoals De Creator Het Bedoeld Heeft

SPOEDvideocursus DOENZIJN principe

Natuurwet: actie = reactie.

ALTIJD.

Binnen een halfuur zet jij in vertrouwen je eerste stappen in de juiste richting, op weg naar je nieuwe leven. 

HART handleiding

In de HART handleiding krijg je de meest waardevolle inzichten voor het volgen van JOUW pad. Het is anders dan alle andere ‘zelfhulpboeken’ die je ooit zult lezen. Dit is simpel en werkt écht! Wij gebruiken het zelf nog steeds.

Bronmeditatie

Verbind met jouw innerlijke Bron en krijg continue sturing op jouw levenspad, zodat je deze in rust, vertrouwen en zekerheid kunt lopen. Jij gaat leven in flow en overgave!

"LAAT HET PIONIERSPAKKET JOUW DOORBRAAK ZIJN NAAR EEN NIEUW LEVEN"

Wat Onze Volgers Zeggen Op YouTube

Ik vind jullie wel leuke mensen en zie duidelijk dat jullie spiritueel niveau aanzienlijk hoger ligt dan menig ander mens in mijn kennis circle. 

Deze had ik net even nodig! Dankjewel voor jullie goede werk 🙏❤️ 

Super al die processen die jullie gewoon aangaan om uiteindelijk bewuster te worden van je eigen patronen. Wow, jullie gaan als een trein; petje af hoor! 🙂

Jullie zijn zo leuk, er bestaan nog gewone lieve mensen! Door jullie video’s besef ik dat niet iedereen gek is, want jullie zijn ook normaal (eigenlijk dus heel speciaal). ❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏

PIONIERSPAKKET:
ONTDEK JE EIGEN PAD

De SPOEDvideocursus DOENZIJNprincipe
De HART handleiding
De Bronmeditatie
Bonusvideo: ‘Pad van de Pionier’

Totaal: € 49-

TIJDELIJK: € 25

Ontdek jouw eigen pad en leef in rust en vertrouwen in de juiste richting. 

Jij hebt vragen? Wij hebben Antwoorden!

Hoe hebben jullie het Pionierspakket samengesteld?

Jarenlang hebben we ons verdiept in persoonlijke ontwikkeling, waarna we ons zijn gaan afvragen: ‘wat doen wij, waardoor het ons wel lukt om ons pad te volgen, terwijl het voor veel anderen onmogelijk lijkt?’. De antwoorden op deze vraag hebben wij omgezet in dit Pionierspakket.

Is dit wéér zo’n spiritueel concept?

Wij zien ‘spiritualiteit’ als een afleiding van de verbinding met jezelf, eigenlijk net als een ‘geloofsovertuiging’. Het Pionierspakket is dus zeker géén spiritueel concept. Je kunt het meer zien als een pakket met praktische hulpmiddelen die jou ondersteunen bij het ontdekken van jouw unieke pad. Ben je ‘spiritueel’ bezig en krijg je niet de resultaten die je wilt, laat dit dan jouw uitnodiging zijn om verder te kijken en aan de slag te gaan met nieuwe tools. 

Hoe lang ben ik hiermee bezig en wat voor resultaten kan ik verwachten?

We hebben het over persoonlijke ontwikkeling. Dit is een oneindig proces dat áltijd plaatsvind. Zelfs als je slaapt. Je kan ervoor kiezen om niet bewust met dit proces aan de slag te gaan, dan zul je ook weinig resultaat boeken. Ga je echter volop aan de slag met dit Pionierspakket, dan kun je enorme stappen maken. Persoonlijk hebben wij in 2 jaar tijd onszelf en daarmee ons leven compleet getransformeerd aan de hand van de basisprincipes die wij in dit pakket met jou delen. 

Hoe kan ik aan de slag gaan met het Pionierspakket?

Via de knop hieronder kun je het Pionierspakket direct bestellen. Je krijgt dan toegang tot de video SPOEDcursus DOENZIJN-principe, een pdf-download van de HART handleiding en toegang tot een video met de Bronmeditatie. Je kunt op je eigen moment en je eigen tempo hiermee aan de slag.